Het bestuur

De bestuursleden vormen het aanspreekpunt van de organisatie en staan in het voor het vastleggen van de kalender, het beheer van de financiën en de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging. Een goed bestuur is het begin van een goede organisatie.
Etienne VERHAERT

Etienne VERHAERT

Co-Voorzitter

Jean-Louis BLONDEAU

Jean-Louis BLONDEAU

Co-voorzitter,

Ron De Wilde

Ron De Wilde

Penningmeester

Veerle GOORDEN

Veerle GOORDEN

PR, Webshop

Valerie CODESIDO

Planning

Nathalie MARSILY

Secretaris BO

Anne LAHAYE-TROQUET

Anne LAHAYE-TROQUET

Secretariaat

Werkgroepen 

 

De werkgroepen staan het bestuur bij voor de organisatie van speciale evenementen zoals sportevenementen, beurzen, concerten, beheer van de infrastructuur, externe communicatie ….   

 

JONGEREN POOL

 

Onder leiding van Jack Dierckxsens en Matthieu Biemans wordt vanaf het vaarseizoen 2019 een Jongeren Pool in het leven geroepen. Jongeren van … tot 40 jaar engageren zich om minstens 1 of 2 x per jaar als vrijwilliger deel te nemen aan de activiteiten van Sailability – meer info via : youth@sailability.be

WERKGROEP COMPETITIE

 

De werkgroep “Competitie” verzorgt alle sportieve evenementen zoals Flanders Sailability Cup of de deelname aan buitenlandse competities (bv. in 2018 Zwitserland, Frankrijk, USA, …) en organiseert op regelmatige basis competitie trainingen bij RBYC in Heusden-Gent.

Thierry

Thierry

Jonah

Jonah

Bernard

Bernard

WERKGROEP LOGISTIEK

 

De werkgroep “Logistiek” zorgt voor het in stand houden van al het materiaal van Sailability, voor de aankoop van de wisselstukken en onderdelen, voor het onderhoud, herstelling en stalling van de boten tijdens de winterperiode.

Patrick

Patrick

Thierry

Thierry

WERKGROEP REVALIDATIE

 

De werkgroep “Revalidatie” verzorgt activiteiten met instellingen mbt. revalidatie

Philippe

Erik