“Port of Antwerp”, het Havenbedrijf Antwerpen, zet van 01 tot en met 04 november 2018 op hun parking aan de Blauwhoefstraat 13 – 2040 Antwerpen, een gigantisch evenement op, volledig ten bate van SAILABILITY !

Het evenement wordt georganiseerd door 3 enthousiaste en gedreven dames (Tessy, Tamara en Berrit) die de 900 personneelsleden van Port of Antwerp hebben gemotiveerd om deel te namen aan een ‘Vlaamse Kermis’.
Tal van activiteiten voor groot en klein worden gedurende deze 4 dagen georganiseerd; voedsel en drank zal in overvloed aanwezig zijn; er zal een loterij op touw worden gezet met mooie prijzen.

Port of Antwerp heeft de gemeentebesturen van Hoevenen en Stabroek gevraagd om publiciteit te maken voor het evenement; de stad Antwerpen stelt 14 containers ter beschikking om de kraantjes te herbergen; Brabo organiseert een watertaxi tussen het Havenhuis en kaai 602, …

Uiteraard zal Sailability aanwezig zijn met een standje en een Hansa boot.

Kom zeker allen een kijkje nemen, het zal de moeite waard zijn !

Het bestuur en de leden van Sailability zijn het Havenbedrijf Antwerpen en vooral de 3 kranige dames bijzonder dankbaar voor deze fantastische actie !

 

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/vlaamse-kermis