Welkom bij Sailability.be

Iedereen moet kunnen zeilen!

Sailability is een organisatie die de zeilsport mogelijk wil maken voor iedereen, ook mensen met een beperking. Zo is iedereen welkom, gaande van een visuele, auditieve, psychische, mentale tot fysieke beperking.

Onder de slogan ‘Iedereen moet kunnen zeilen’ zetten vrijwilligers en zeilbegeleiders zich wekelijks in om mensen van elk niveau een aangename zeilervaring te bezorgen.

Sailability.be werkt samen met vijf verschillende zeilclubs, verspreid over heel Vlaanderen (zie de locaties). De organisatie is het resultaat van een strategische samenwerking tussen Sailability,  Wind & Watersport Vlaanderen (WWSV) en Parantee-Psylos.

Sailability World is een koepelvereniging die 230 clubs in 20 landen verenigt onder het motto: Zeilen is mogelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichamelijke status, sociale afkomst of financiële armslag.

LAST MINUTE INFORMATION

Eerstvolgende zeildagen: 

OPGELET : Op 07/07/2019 is er uitzonderlijk GEEN zeildag in Mol omwille van het Havenfestival dat doorgaat in Port Aventura !!

 

 

 

07/07/2019 – Antwerpen

Inschrijven

Zeilverantwoordelijke:

 Wouter BLONDE

 

07/07/2019 – Vilvoorde

Inschrijven

Zeilverantwoordelijke:

 Tanya BOURGEOIS

 

14/07/2019 – Mol

Inschrijven

Zeilverantwoordelijke:

 Vincent DIERCXSENS

 

14/07/2019 – Lummen

Inschrijven

Zeilverantwoordelijke:

 Frederic VANDERHEYDE

 

21/07/2019 – Heusden

Inschrijven

Zeilverantwoordelijke:

 Patrick FORTEMPS

 

Laatste nieuws

WSKLuM Vilvoorde krijgt sportverdienste

Danny Van Poucke werd dit W.E. namens het G-zeilteam van WSKLuM Vilvoorde gelauwerd met de sportverdienste van de Koninklijke Sport- en Culturele Kring van Defensie. Een dikke proficiat vanwege het bestuur en de leden van Sailability aan Danny en zijn team in...

Zeilvakantie – laatste plaatsen !

Voor het zeilkamp eind augustus, dat we met Samana organiseren - zijn er nog 3 plaatsen vrij: - 1 vrouwelijke deelnemer met grotere zorggraad in een aangepaste kamer in de toegankelijke woning. - 2 deelnemers die voldoende mobiel zijn om in een blokhut te slapen....

REVA beurs 2019

We nemen ook dit jaar weer deel aan de REVA beurs in Flanders Expo - Gent op 25, 26 en 27 april 2019 - stand nr. D1.01 Download hier uw GRATIS inkomkaart(en) en kom ons zeker een bezoekje brengen ! 

Met dank aan onze partners: