Welkom bij Sailability.be

Iedereen moet kunnen zeilen!

Sailability is een organisatie die de zeilsport mogelijk wil maken voor iedereen, ook mensen met een beperking. Zo is iedereen welkom, gaande van een visuele, auditieve, psychische, mentale tot fysieke beperking.

Onder de slogan ‘Iedereen moet kunnen zeilen’ zetten vrijwilligers en zeilbegeleiders zich wekelijks in om mensen van elk niveau een aangename zeilervaring te bezorgen.

Sailability.be werkt samen met vijf verschillende zeilclubs, verspreid over heel Vlaanderen (zie de locaties). De organisatie is het resultaat van een strategische samenwerking tussen Sailability,  Wind & Watersport Vlaanderen (WWSV) en Parantee-Psylos.

Sailability World is een koepelvereniging die 230 clubs in 20 landen verenigt onder het motto: Zeilen is mogelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichamelijke status, sociale afkomst of financiële armslag.

LAST MINUTE INFORMATION

Eerstvolgende zeildag: 

OPGELET

Volgende zondag 26/05 zijn er verkiezingen – hierdoor zal het zeilen in Mol EEN UUR LATER BEGINNEN, dus om 12.00 uur, zodat iedereen zijn plicht kan vervullen ! 

26/05/19 – Mol

Inschrijven

 

Zeilverantwoordelijke:

 Patrick DECKERS

 

https://www.windguru.cz/456403

2 – 3 Bft – ZW-W

18 – 22°

 

Watersport W.E. 25/26 mei in Hazewinkel

Tijdens dit watersport WE 25-26 mei, georganizeerd door WWSV en Sport Vlaanderen, ondersteunt Sailability het G-zeilen op 25 mei.

Aarzel niet om je nu in te schrijven om gratis te zeilen http://ikwatersport.be/Activiteit/g-zeilen-voor-mensen-met-een-beperking-door-sailability—wwsv-25-05-2019.

 

Laatste nieuws

WSKLuM Vilvoorde krijgt sportverdienste

Danny Van Poucke werd dit W.E. namens het G-zeilteam van WSKLuM Vilvoorde gelauwerd met de sportverdienste van de Koninklijke Sport- en Culturele Kring van Defensie. Een dikke proficiat vanwege het bestuur en de leden van Sailability aan Danny en zijn team in...

Zeilvakantie – laatste plaatsen !

Voor het zeilkamp eind augustus, dat we met Samana organiseren - zijn er nog 3 plaatsen vrij: - 1 vrouwelijke deelnemer met grotere zorggraad in een aangepaste kamer in de toegankelijke woning. - 2 deelnemers die voldoende mobiel zijn om in een blokhut te slapen....

REVA beurs 2019

We nemen ook dit jaar weer deel aan de REVA beurs in Flanders Expo - Gent op 25, 26 en 27 april 2019 - stand nr. D1.01 Download hier uw GRATIS inkomkaart(en) en kom ons zeker een bezoekje brengen ! 

Met dank aan onze partners: